biflatie en verwachting

Bitcoin lijdt opnieuw aan een flash-crash, is het dieptepunt bereikt?

Na de recente flitscrash van de Bitcoin-prijs zijn analisten verdeeld over de verdere vooruitzichten voor de markt.

De correlatie van de Bitcoin-prijs met goud zou een sleutelfactor kunnen zijn bij het bepalen van de trend van de markt.

De Bitcoin-prijs heeft opnieuw een flitscrash ondergaan, waardoor de prijs is gedaald tot $ 10.469. Op het moment van publicatie konden de bulls terrein op de markt herwinnen en de Bitcoin-prijs weer boven $ 10.800 brengen. Hiermee blijft Bitcoin echter nog steeds onder een zeer belangrijk ondersteuningsniveau. Als gevolg hiervan lijken analisten het oneens te zijn over de vraag of de huidige beweging normaal is voor een bullmarkt. is goud kopen verstandig tips handig?

 

 

Handelaar en analist Byzantijnse generaal heeft de recente crash toegeschreven aan de “normale werking van een bullmarkt”. De handelaar verklaarde dat de bullmarkt voorbij is als er consensus over is in de gemeenschap, maar voorlopig is er geen consensus omdat Bitcoin een nieuwe periode van volatiliteit lijkt te betreden. De analist heeft het ondersteuningsniveau vastgesteld waarop moet worden gelet op $ 11.000 tot $ 11.100 en benadrukte in een recentere post het gedrag van de markt opnieuw. Hij sprak zijn optimisme uit voor een voortzetting van de uptrend:

 

Ik zweer dat dit iets is dat de hele tijd in crypto gebeurt. Pomp -> driehoek -> iedereen verwacht voortzetting -> nep beide richtingen uit -> grotere driehoeksvormen… En meestal leidt het uiteindelijk wel tot voortzetting. Maar mensen worden in stukken gehakt voordat het gebeurt.

 

Aan de andere kant heeft handelaar Teddy ook ontkend dat Bitcoin een scherpe daling onder de $ 10.000 zal hebben. Teddy adviseerde zijn volgers ook om de dip “tot nader order” te kopen, maar waarschuwde investeerders om hun aankopen te spreiden. Teddy verklaarde het volgende:

 

De overgrote meerderheid van de opstellingen, ongeacht hoe bullish ze eruit zien, wordt vermoord door een bitcoin te dumpen. Als u iets verhandelt:

 

– Gebruik een kleiner% van uw portefeuille.

– Gebruik die verdomde stopverliezen.

 

Verder heeft Teddy een lager ondersteuningsniveau ingesteld naar $ 10.189. De handelaar denkt dat Bitcoin zal blijven stijgen als het erin slaagt om in de huidige prijsklasse te blijven. bitcoins koop ideal online mogelijk.

 

Voormalig Goldman Sachs-medewerker Raoul Pal heeft ook aangegeven dat de marktdaling een koopmogelijkheid is. Pal benadrukte dat de huidige prestaties van Bitcoin niet ver verwijderd zijn van eerdere correcties, vooral in tijden na de halvering. Pal merkte het volgende op en deelde de onderstaande grafiek:

 

In de bull-cycli na de halvering kan bitcoin vaak 25% corrigeren (zelfs 40% + in 2017), waardoor de kortetermijnhandelaren worden afgestoten (of swingtraders een kans op de korte kant krijgen). Elk daarvan was een koopmogelijkheid. DCA-kans in het verschiet?

 

De correlatie tussen Bitcoin en Gold gaat door

Een van de redenen achter de recente crash van de prijs van Bitcoin was mogelijk de inval van de Zuid-Koreaanse beurs Bithumb. Andere analisten hebben echter aangegeven dat Bitcoin mogelijk verliezen heeft geleden vanwege de correlatie met de goudprijs. Het edelmetaal kende woensdag een daling toen de prijs van Bitcoin corrigeerde.

 

Analist Plan B, maker van het Stock-to-Flow-model voor Bitcoin, heeft dit geverifieerd en verklaard dat de cryptocurrency een grotere correlatie vertoont met goud dan met andere traditionele marktactiva of de S&P 500. In die zin zou de prestatie van de goudprijs kunnen wees kritisch bij het bepalen van de opkomende trend van Bitcoin